tiistai 10. maaliskuuta 2015

Yesterday..Monday.. GOOD DAY!

Kerrankin, siis pitkään aikaan, oli aivan loistava maanantai. Heräsin aamulla seitsemältä ilman herätystä ja tein itselleni kunnon aamupalaa. Aamupalan jälkeen kirjoittelin hieman blogia ja päätin lähteä lenkille. Kerrankin ulkona paistoi aurinko ja oli suhteellisen lämmintä! Oikeastaan ensimmäisen kerran minulle tuli fiilis, että on kevät! 





Lenkin jälkeen söin vähän tukevammin ja lähdettiin Tonin kanssa jatkamaan remonttia Tonin kotitaloon. Ollaan saatu siellä apuvoimien kanssa jo yksi huone valmiiksi, mutta vielä on koko loppu talo jäljellä :D Aloiteltiin toista huonetta hiomaan ja repimään tapetteja pois. Vaan onhan se homma! Siellä vierähtikin iltapäivään ja neljän aikoihin lähdettiin ajamaan takaisin Ouluun. 



Ehkä maailman hienoimmat vaatteet!!


Mulla alkoi jo viideltä työt ja ennen töitä piti vielä käydä tuirassa mutka. Joten en kerennyt kuin kävästä kotona hakemassa riisikakkuja evääksi ja taas mentiin. Kotona olin vasta yhdeksän jälkeen illalla ja telkkaria katsoessa menikin loppu ilta. Oli siltikin ihan huippu päivä, kun oli kokoajan jotakin tekemistä, eikä tarvinut alkaa keksimällä keksimään :D 

Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

2 kommenttia:

  1. Maanantai oli kyllä ihana päivä, paisto niin mukavasti aurinko, harmitti vaan tosiaan olla se koko päivä töissä.. :-/ No jospa siitä auringosta saa vielä nauttia tarpeeksi. :D Ihania nuo maisemakuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uskon, kerranki ko paisto aurinko :/ Varmasti saa, loppu viikoksi ainaki luvattiin hyvää ilmaa :) Kiitoos :--)

      Poista