perjantai 20. maaliskuuta 2015

Eteinen, keittiö ja olohuone!

Asutaan tällähetkellä Oulussa Välivainiolla 40 neliön kaksiossa. Onhan tää aika pieni, koska meillä on saunakin, mutta juuri sopiva meille kahdelle. Nyt kolmen kuukauden asumisen jälkeen tää alkaakin näyttämään siltä, että kehtaa ottaa kuvia :D Vielä olisi hankinnassa vaikka mitä, mutta kyllä tää hetkeksi taas kelpaa :)

ETEINEN

Meillä on oikeastaan vain eteiskäytävä, jonka varrella on peilikaapit ulkovaatteille ja toisella laidalla kenkäteline ja lipasto. Tämän jälkeen tullaankin suoraan olohuoneeseen. 




OLOHUONE

Olohuone meillä on yhdistettynä keittiöön. Tää on oikeastaan kiva, jotenkin avaran ja valoisan tuntuinen. Vaikka tokihan suurimmissa osissa kaksioita tilat on jaettu näin. Tää on kuitenkin yks parhaan mallisista tiloista mitä oon nähnyt.










 KEITTIÖ

Itse tykkään keittiöstämme (niin kuin koko asunnosta!!) todella paljon. Tasot on mustat ja muuten vaaleaa, se vain jotenkin näyttää hyvältä. Lisäksi meillä on tuolla nurkassa oma pieni yrttitarha, jos joskus saatas omista yrteistä makua ruokaan! :)







 Seuraavassa postauksessa esittelyssä onkin loput kämpästä, Makuuhuone, vessa ja sauna. Parvake meillä on vielä laittamatta joten sen esittelemiseen menee aikaa :)

Seuraa minua myös bloglovinissa! <a href="http://www.bloglovin.com/blog/11111627/?claim=c2yp5qcnsd8">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalta teiän asunto! :) Ihana toi keittiö varsinki, sopii tlosi hyvin että on mustat tasot, meillä tosin on tylsän valkoista vain kaikki, tai oikeastaan keittiön kaapit on harmaat, eikun hetkonen, kaikki kaapit on harmaat, myös makuuhuoneen vaatekaapit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Määkin tykkään! :) hahha :D ei harmaatkaan kaapit kuulosta pahalta! :)

      Poista