sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Sunnuntai kuulumisia!

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Mulla on ollut ihan tosi hyvä päivä tänään, vaikka sää on ollut mitä on.. Päätettin jo viimeviikonloppuna Essin kanssa, että käydään tänään kuvailemassa yhdessä, jotta kerrankin saa asukuvia ilman itselaukasinta :D Just meidän tuuria, että koko menneen viikon paistoi aurinko ja oli ihan unelma keli, mutta tänään ihan harmaata ja lumisadetta.. 




Käytiin kuitenkin nappaamassa todella nopeaa lyötynpuistossa asukuvat. Meillä meni ehkä kymmenen minuuttia ja sen jälkeen päätettiin lähteä kiertelemään  kauppoja keskustaan, koska alkoi sormet jäätymään ja muutenkin oli tosi tosi kylmä. Itse en löytänyt mitään, mutta facebookin kirpparilta löysin aivan ihanat converset kesäksi :D



Takki ja paita: Kirpparilta/ Farkut: Carlings/ Huivi: Seppälä/ Kengät: Converse
Pistäydyttiin vielä Coffee Housessa kahvilla, ennen kuin suuntasin takaisin kotiin :) Coffee House on yksi mun lemppari kahvipaikoista Oulussa. Sieltä saa aivan loistavia kahveja sekä siellä on todella ihana tunnelma ja mukava sisustus! Siellä on mukavaa vaihtaa kuulumisia ja yleensö kahvipaikkaa valitessani päädyn kyseiseen paikkaan. 


Mulla oli ihan loistava päivä tänään, ihanan rento ja mukava sunnuntai! Nyt täytyykin lähteä hakemaan niitä ostamiani Converseja. Mukavaa loppuiltaa ja kivaa alkavaa viikkoa :)

~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. Oii ihana toi banneri tosta kuvasta! :3 Ja joo, muuten oli kyllä hyvä, mutta toi lumisade niin pyllystä... No jospa tulis niitä aurinkoisiaki päiviä jossain vaiheessa nii pääsis kunnolla kuvailee ilman paleltumista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) toivottavasti :D Ei tarttis parissa minuutissa juosta sisälle :D

      Poista