torstai 12. maaliskuuta 2015

Kuulumisia ja farkkua farkun kanssa!

Meillä oli koulupäivä tänään Oulussa. Kävimme vierailemassa Byströmin nuorten talolla, kidutettujen kuntoutus keskuksella ja mamussa. Mulle mielenkiintoisin oli ehdottomasti kidutettujen kuntoutus keskus. oli mielenkiintoista kuulla kyseissen keskuksen toiminnasta ja menetelmistä. En ollut ikinä kuullut edes kyseisetä paikasta, mikä lisäsi mielenkiintoani. 


Vierailujen jälkeen menimme Iran ja Elisan kanssa RAX:iin syömään, Olipa pitkästä aikaa ihan mukavaa käydä raxissa, sillä olen käynyt siellä viimeksi varmaan lukiossa ollessani :D Syötiin ja höpöteltiin varmaan melkein tunti, jonka jälkeen käytiin vielä ostamassa tekstiililiimaa, jotta saa liimattua haalareihin merkit paikoilleen :D Kolmen jälkeen tytöt lähtivät kohti juna-asemaa ja minä kirpparin kautta kotia. 


Kiersin vähän mutkien kautta kotiin, sillä oli niin ihana auringon paiste, että päätin ottaa siitä kaiken irti. Lisäksi halusin käydä kirpparilla. Tällä kertaa en mitään löytänyt mutta vähän aikaa sitten, kun kävin kirppari kierroksella Oulun kirppareilla niin mukaan tarttui vaikka mitä. Niistä onkin tulossa postausta ;)


Mulla on vähän aikaa ollut suosikkiasuna farkkua farkun kanssa. Aluksi mietin, että sehän näyttää ihan tyhmältä, jos on kokonaan sininen asu ja vielä kokonaan samaa materiaalia, farkkua. Mutta päälle laittaessani ihastuin. Se näyttää mielestäni ihanan raikkaalta ja siitä onkin muodostunut luotto asuni. Harmikseni kuvat piti ottaa peilin kautta, sillä olen huome iltaan asti yksin kotona ja aamulla en kerennyt alkaa tappelemaan itselaukaisimen kanssa ;D 


Kotiin päästyäni luin jonkun aikaa huomiseen tenttiin, jonka jälkeen nautin ihanat kakku kahvit. Toi kakku oli ensimmäinen uunissa valmistettu juustokakku, jonka oon koskaan tehnyt. Siitä tuli ihan sairaan hyvää ja se oli tosi helppo tehdä! Voisin vaikka jakaa sen teille täällä, niin pääsette testaamaan;) Vaikka ei tuo näyttävimmästä päästä kyllä ole, mutta makuhan se ratkaisee! :)



Sain juuri tehtyä valmiiksi ruuan huomiselle ja nyt pitäisi jaksaa aukaista tenttimateriaalit uudestaan ja alkaa lukemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti