torstai 5. maaliskuuta 2015

Kaksi eri asua ja kuulumiset!

Sovitiin Iran kanssa jo viikko sitten, että joku päivä kyllä lähdetään shoppailemaan ja vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa. Tämä päivä olikin ainoa mahdollinen päivä näkemiselle koko lomaviikolla (tai no itsenäisenopiskelun viikolla.. ). Siispä auton keula aamupäivällä kohti Kempelettä ja Zeppeliiniä. 

Alla olevat asukuvat piti napata hirveässä kiireessä, sillä toni lähti remontoimaan ja minullakin alkoi tulla jo kiire. Tässäpä julkaisukelpoiset kuvat asusta! :D 

Paita: Cubus/ Farkut: H&M/ Kengät: Zalando

Reppu: Nelly.com
Höpöteltiin kaikkea, kierreltinn kauppoja ja käytiin Subwaylla syömässä. Löysin BikBokilta ihanan topin kesäksi ja pienen empimisen jälkeen Ira sai taivuteltua minut ostamaan sen :D Nyt sitä on sitten pakko olla kesällä siinä kunnossa, että tuon kehtaa laittaa päälle! Vedin myös pikaisesti esimerkki asun päälle, siitä miten voisin kyseistä toppia käyttää, mitäs pidätte? 

Toppi: BikBok 14,95€





'

Oli kyllä mukavaa pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia ja höpötellä ihan kunnolla. Meillä tulee Iran kanssa niin harvoin nähtyä nykyään, kun olemme valinneet eri suuntaavat opinnot. Näemme tietysti yhteisillä tunneilla, mutta niitä on niin harvoin ja ei niillä kerkeä kaikkea puhua :D Lisäksi nytten, kun itse olen muuttanut Ouluun, ei minulla tule kyläiltyä enään Kemissä niin paljon kuin ennen. 

Minulla ja Tonilla tuli tänään täyteen kaksi ja puolivuotta. Itse tilasin Tonille Sentencedin kirjan ja Toni oli valmistanut minulle aivan ihanan aterian ja tehnyt suursiivouksen. Olipa mukava tulla puhtaaseen kotiin ja saada kävellä vielä suoraan valmiiseen pöytään. Tuo ehdottomasti kruunasi koko ihanan päivän. <3!


Nyt villasukat jalassa viiniä siemaillen loppu ilta, oon niin tyytyväinen mun elämään tällä hetkellä!
 :--)

2 kommenttia:

  1. Tuo paita sopii ton hameen kaa ihan tosi hyvin!! Ja oli kyllä ihanaa nähä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Alan itekki jo lämmetä tolle paidalle, ehkä se kesällä eksyy päälle ;)

      Poista