torstai 2. huhtikuuta 2015

Girls night!

Menin tiistai aamuna junalla Kemiin ja voitte varmaan kuvitella kuin hyvä kenkävalinta oli converset, kun satoi räntää ja teitä ei ollu aurattu :D Noh, onneksi pääsimme Nellin kyydissä kouluun niin säästyi kouluun asti kuivilla kengillä. Takaisin tullessa olikin kolmen kilometrin kävely edessä.. 

Neule: Vero Moda/ Farkut: Gina Tricot/ T-paita: H&M

Kun koulun jälkeen päästiin vihdoin ja viimein, ja ihme kyllä suhteellisen kuivin sukin Iralle, niin aletteen pikku hiljaa valmistautumaan syömään lähtöön. Mentiin Iran ja Elisan kanssa Kemin parhaaseen ravintolaan ja samalla parhaaseen pizza paikkaan pizzalle. 


Istuttiin siellä varmaan yhteensä yli tunti nauttien hyvästä ruuasta ja parhaasta seurasta. Oli niin mukavaa  vaihtaa kuulumisia ja nauttia hyvästä ruuasta kavereiden kanssa. Elisan kanssa meillä on samat suuntaavat opinnot, mutta Iralla on erit, joten meillä ei tuu edes koulussa hirveästi nähtyä. Siksi olikin ihan huippua käydä yötä Iralla!



Illalla  keksittiin pelata joka maun rakeilla sellaista peliä, että se häviää kumpi sylkee ennemmin. Piti siis sokkona ottaa tuosta paketista ja ei tiietty makuja etukäteen. Makuina oli mm. oksennus, kastike, maanmatonen, tutti frutti, kaneli, multa, omena, mustikka, ruoho, saippua, kirsikka ja korvavaikku.. Just mun tuuria, että söin kolmesti oksennuksen ja muutaman kerran ruohon ja kastikkeen.. Onneksi sai juoda vettä, mutta pakko myöntää, että muutaman kerran piti sylkeä pois. 



 Mulla oli todella mukava ilta pirkästä aikaa ja yöhön asti aika meni siivillä jutellen ihan kaikesta! Onneksi taas tän kuun puolessa välissä meen Iralle ja pääsee taas purkamaan omia ajatuksia yhdelle parhaimmista ystävistäni! :--)

~Iida-Maria

5 kommenttia:

  1. Aaaw ihana Iitu!! <3 Mullaki oli ihan huippuhauskaa ja innolla ootan meiän seuraavaa tytsyjen iltaa, katotaan mitä muuta tietovisan lisäksi sillon keksitään. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3! oi ei, onneksi nuita joka maun rakeita ei ollu enää paljo :DD

      Poista
  2. Kuulostaa niin kivalta toi teiän ilta! :--) Ja pitsa näyttää niin hyvältä, njamm :p Haha, millaselta kuulostaa toi peli :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) Joo tuo ei kyllä oo järkevien ihmisten peli... :----D

      Poista