tiistai 21. huhtikuuta 2015

Pieleen menneitä asukuvia!

Olen varmaan yksi hankalimmista kuvattavista, kun on kyse asukuvista.  Totta puhuen, joka kerta kuvia otetaan monta kymmentä ja onnistun löytämään julkaisukelpoisia niistä vain murto-osan. Yleensä julkaisen vain ne hyvät kuvat, kukapa nyt haluaisi rumia, pieleen menneitä kuvia julkaista.Sairaana ollessa olen joutanut käymään tämän kevään asukuvia läpi ja löysin muutaman täydellisen esimerkin mun pilalle menneistä kuvista, nauttikaa :D

1. Kahdestaan kuvassa olemisen vaikeus :D 

Tämä kyseinen kuva on hyvä esimerkki siitä, miten hankalaa on tehdä samaa asiaa yhtäaikaa suunnitelmien mukaan :D Tuossa muistaakseni oltiin mietitty että nyt käännytään takaperin yhtäaikaa, mutta mää jotenki onnistuin hyppäämään aivan liikaa.. Lisäksi yksi kahdestaan kuvassa olemisen ongelmia on suunnittelu, siitä kuvaa onkin alempana. 



2.Vaatteiden, hiusten tai asennon parantaminen

 En usko, että tää kaipaa selvennystä.. Pakkohan on välillä laittautua :D


3.''Anna mää katon välillä''

Mulla on jokin pakollinen tarve aina välissä kattoa kuvis, jotka on jo otettu. Tämä vain nähdäkseni, ettei mikään ole huonosti kuten huivi tai hiukset. Tälläisiä kuvia löytyy usen muutama.. 



4.Silmät kiinni

Koska se on vaikeaa olla kuvissa silmät auki :D




5. '' Mää en kestä.. :D''

Yleensä mun kuvat näyttävät loppu vaiheessa kuvailuja nuilta alla olevilta. Aina, siis ihan aina kuvailit päättyy naurun remakkaan ja siihen, etten osaa pysyä paikoillani.. :D




Minusta tällainen postaus on kivaa vaihtelua niiden '' täydellisten'' kuvien sijaan. Ainakaan itse en voinut olla nauramatta :D Mutta nyt takaisin vakavampaan eli koulujuttuihin, moikka!

~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. haha, aivan ihana postaus! :-D tosiaanki vähä kivaa vaihtelua niihin perinteisiin ja onnistuneisiin kuviin. ;-)

    VastaaPoista