torstai 23. huhtikuuta 2015

Yesterday!

Mun keskiviikkoon kuului koulua, kärppäpeliä sekä ihania ystäviä! Menin suoraan koulusta Iran luo, vaihdeltiin siinä kuulumisia ja lähdettiinkin melko pian kävelemään kohti juna-asemaa. Siellä oltiin sovittu näkevämme Oona ja Janika, jonka jälkeen hypättiinkin Ouluun menevään junaan. 


Ouluun saavuttuamme, otimme suunnan kohti jäähallia ja kärppäpeliä. Väkeä oli hirveästi, mutta tunnelma oli todella hyvä, joten se ei edes haitannut. Kärpille oli mestaruus katkolla, mutta valitettavasti he hävisivät pelin. Perjantaina sitten uusi yritys :)




Pelin jälkeen minä suuntasin kävellen kohti välivainiota ja tytöt ottivat bussin kohti Kemiä. Painuinkin oikeastaan saman tien nukkumaan kotiin päästyäni. Oli niin kivaa nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja viettää kunnon tyttöjen iltaa hyvissä merkeissä. Ainakin monet hyvät naurut tuli saatua :D
~Iida-Maria



2 kommenttia:

  1. Tuo meiän eilinen päivä oli kyllä yhtä naurua. :DD Kaikkea kaksareista Emporteihin ja junaan juoksijoihin. Eiköhä oteta ens vuonna uusiksi! Paitsi että ens vuonna se vois olla se peli jossa tullee se mestaruus. ;)

    VastaaPoista