perjantai 10. huhtikuuta 2015

New raincoat!

Mun pidempi postaustauko johtuu aivan hirveästä stressistä koulun, työn ja vapaa-ajan suhteuttamisessa. Jotenkin nyt tuntuu, että tunnit loppuu vuorokaudesta kesken ja mistään ei tuu valmista. Kaiken huipuksi meillä hajosi tiistaina auto ja sen korjaus ei ollu kovin halpa.. Onneksi neljän viikonpäästä koulun osalta tää lukuvuosi on onneksi ohi ja sitten viimestään helpottaa :)


Eilen avattiin Ouluun Stadium ja kävin tänään Julian kanssa pyörähtämässä siellä. Mukaan tarttui tuo kuvissa näkyvä kirkkaan pinkki Everestin tuulta, vettä ja kosteutta pitävä takki. Ovh takilla oli 59,90€, mutta avajaistarjouksena se maksoi vain 25€. Eihän tuota vaan voinut jättää ostamatta!


Onneksi mulla oli tarvettakin kyseiselle takille, sillä mitään paksumpaa/ parempaa lenkkitakkia minulla ei olekkaan. Ainoastaan juoksutakki ja se on niin ohut, ettei sillä tarkenne enne 15 asteen lämpötiloja. Aaa en pääse yli tuosta väristä, se on vaan niiin kiva! :)

Kuten ylimmästä kuvasta huomaa, yritettiin ensin ottaa asukuvaa pihalla, mutta tuo oli ainut suht onnistunut kuva. Hirveän tuulen lisäksi alkoi satamaan ja hiukset ei tahtoneet asettua ollenkaan. Siispä päädyimme perus parveke kuviin :D 

~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. oooo aivan ihanan värinen toi takki, ja ei oo kyllä ees ollu mikää hirveen hintavakaa ku monesti takit just on niin kalliita mut hyvä tarjous ollu! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) siellä oli kyllä paljon hyviä avajaistarjouksia :)

      Poista