sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pitkäperjantai!

Mun pääsiäiseen ei kuulunut perheateriota, makkaranpaistoa tai mitään muutakaan kovin perinteistä pääsiäiseen liittyvää. Rentouduin kuitenkin omalla tavallani ja oli aivan uskomattoman mukava viikonloppu! Tässäpä perjantain ja lauantain kuulumisia :)



 Torstaina menin Temmekselle vanhempieni luo ja saimme siskoni ja tonin kanssa illalla päähän piston, että hei, huomenna mannään kärppäpeliin pitkästä aikaa! Siispä netin kautta ostettiin liput ja jäätiin odottamaan perjantai iltaa. 

Perjantaina aamulla lähdettiin ajamaan Ouluun ja fiilis oli aivan huipussaan. Vähän aikaa chillailtiin mun ja Tonin luona, kunnes suuntasimme hallille. Porukkaa oli todella paljon ja fiilis hallissa hyvä. Pelikin oli todella katsojaystävällinen ja siinä kerkesi tapahtua ihan kaikkea, paljon maaleja, tappeluita, loukkaantumisia sekä ihanaa play off- tunnelmaa! Tuloskin oli hyvä 5-4 kärpille vaikka se pahalta yhdessä vaiheessa näyttikin..


Asu oli tottakai kärppäaiheinen! :D


 Ainoa mitä inhoan pelien jälkeen, on pois lähtö.. Se kun päälle 6000 ihmistä lähtee yhtä aikaa hallilta pois ja suurimmalla osalla on vielä auto.. yritäppä siinä sitten ruuhkissa ajella.. Meillä menee normaalisti hallin ja kodin välissä n.15min ja perjantaina meni 45min.. :---D  Mutta on se sen arvoista kyllä!

Lauantaina olinkin kokopäivän, tai no 12-19, töissä ja illalla en jaksanut lähteä minnekkään. Katsoimme Taken 3 leffan ja menimme nukkumaan aikaisin. Tästä päivästä kuulettekin seuraavan postauksen merkeissä sitten ;) 

~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. Hihi, sussa ja sun siskossa on tosi paljo samaa näköö! :D Toi on niin inhottavaa lähte sieltä hallilta ku niin paljo ihmisiä ja kaikki melkeempä autolla.. on se melkosta ruuhkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :D jep.. ja ku ei ees tajua ikinä ajaa autoa jonnekki vähän kauemmas nii aina joutuu niihin ruuhkiin :D sitä ei vaa ikinä opi.. :D

      Poista