sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Minun viikonloppuni!

Mulla on ollut todella tylsä, mutta samalla todella mukava viikonloppu. Perjantaina mulla ei ollut Kemissä koulua, vaan kävimme yhden kurssin tiimoilta pienessä porukassa tutustumassa Lastenkoti Onnelaan täällä Oulussa. Tutustumisen jälkeen käytiin Julialla tekemässä siitä ryhmätyö. Oltiin jo kahdentoista maissa valmiita ja päätettiin Julian kanssa käydä katsomassa löytyisikö Ouluun avatusta Stadiumista mitään hyviä tarjouksia, ja löytyihän sieltä ;) Mun löydön voitte tsekata edellisestä postauksesta.


 Kun pääsin perjantaina kotiin niin ilta vierähti leppoisasti hyvässä seurassa. Meidän tuttava pariskunta tuli käymään kahvittelemassa ihan extempore ja höpötellessä menikin melkein yhteentoista. Heti heidän lähdettyään painuin nukkumaan, sillä lauantaina oli tiedossa mahdottomasti koulutehtäviä. 


Lauantaina heräsin aamulla kahdeksan maissa ja nappasin jotain pientä suuhuni, siitä suoraan suuntasinkin juoksu lenkille ihanaan aamuaurinkoon. Kun palasin lenkiltä niin karu totuus alkoi valjeta minulle, vapaa viikonloppu ja hirveästi koulutehtäviä. Lauantai menikin reippaasti koneen ääressä ihan iltaan asti. 


Tänä aamuna sama ralli jatkui, aamulla kahdeksalta ylös, sitten lenkille ja kouluhommien tekoa. Neljään mennessä oli saanut tämän päivän urakka oli saatu tehtyä ja päätinkin lähteä kyläily reissulle katsomaan serkkuani sekä hänen äitiään ja pikkusiskoaan. Voi että heitä oli kiva nähdä ja pitkästä aikaa saada touhuta ja tanssia sydämensä kyllyydestä lasten kanssa. Ei haittanut ollenkaan kuinka tyhmältä näytti :D Mutta pakko se on myöntää, että tuollaisen päivän jälkeen, huomaa miksi ei halua lapsia vielä. Niiden kanssa touhuaminen vie yllättävän paljon energiaa!


Hame ja Paita: H&M/Legginsit: Cubus/ Huivi: Seppälä/ Kengät: Converse


 Mun viikonlopun tylsyys oli siis loppumattomat koulujutut, mutta ihanaa vastapainoa toi hyvät ystävät ja ihanat sukulaiset <3 Huomenna suuntaankin taas kohti Kemiä ja koulua, mutta nyt on niin hyvä fiilis ettei haittaa yhtään! :)

~Iida-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti