perjantai 29. toukokuuta 2015

KESÄ!

Nyt se on täällä, kesä siis, koska minä (joka palelen vaikka sisällä ois 25 astetta lämmintä) pystyin menemään ulos maximekko päällä! Onhan nuita aurinkoisia päiviä ollut jo muutama viimeviikolla, mutta tänään oli myös oikeasti lämmin, mittari näytti yli 20 astetta! Oon ihan fiiliksissä kesän alusta :)




Käytiin Tonin kanssa tänään Ainolan puistossa nappaamassa asukuvat ja Torinrannassa jäätelöllä sekä nauttimassa auringosta. Vietänki tässä viimesiä ''lomapäiviä'' ennen kauppatöiden aloitusta, joten nyt pitää ottaa kaikki irti auringosta mitä vain saa! Oikeastaan tän postauksen idea oli tulla hehkuttamaan hyvää säätä ja jakamaan teille asukuvia, joten enpäs jaarittele enempää.

Mekko: Vila/ Kengät: Converse/ Huivi: JC/Lasit: Cubus




Päästään jo tänään aloittamaan muutto toiseen kämppään, joten täytyykin lähteä hakemaan avaimet ja viemään osatavaroista jo sinne. Voi tätä tavaran määrää, onneksi tän jälkeen ei tarvi muuttaa pitkäään pitkäään aikaan!

~Iida-Maria

4 kommenttia:

  1. On kyllä niin ihanaa ku nuo ilmat on niin paljon lämmenneet, ihanaa kesä. :---) Oikeasti mukavan vihreetäkin jo joka puolella. Muuttaminen on toisaalta kivaa, mutta toisaalota taas niin raskasta.. Sitä alkaa miettimään, että miten sitä tavaraa kertyykin niin paljon ... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä :) niin on, muta ei tätä kovin usein jaksa, tänään saatiin onneksi tavarat kannettua ja loppusiivouski tehtyä :)

      Poista
  2. Ainolan puisto on paras paikka hienoilla kesäsäillä! Ja siellä on aina hyvä käydä ottaa asukuvia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta! siellä voi ottaa kuvia niin monessa eri paikassa ja se on myös loistava lenkki ja piknik paikka :)

      Poista