lauantai 23. toukokuuta 2015

Mietteitä ja tunnelmia euroviisuista!

Mä oon kova euroviisufani, katon ne joka vuosi, pääsi suomi finaaliin tai ei. Minusta on vaan kiva kuulla uusia biisejä ja nähdä erilaisia esiintyjiä, osa parempia kuin toiset. Parasta on, kun niitä voi arvostella hyvän ystävän seurassa! Ajateltiinkin pitää tänään Iran kanssa euroviisujen kisakatsomoa täällä meillä.



Mulla ei itseasiassa ole tänä vuonna edes suosikkia, sillä moni tämän vuoden biiseistä ovat olleet hyviä ja aika tasaväkisiä. Mikä maa  vaan voi siis voittaa. Mielestäni on mielenkiintoista, että australia sai ottaa tänä vuonna osaa euroviisuihin. Siellähän ne ovat olleet euroviisu faneja jo montakymmentä vuotta. Tavallaan se on myös hassua, eihän se ole euroopan maa, mutta tuo biisi on minusta todella hyvä, joten en pistä pahakseni. Ymmärrän kyllä kaikki negatiiviset puheet siitä, miksi joku ulkopuolinen pääsee Euroviisuihin, kun se on euroopan juttu, mutta itselläni uusia asioita vastaan ei ole mitään :)



Australian osallistumisen lisäksi puhetta ja mieleipiteitä on varmasti myös riittänyt Suomen euroviisuedustajista ja heidän biisistään. Mun mielipide asiasta on vähän kaksijakoinen. Mielestäni Punk- musiikkityylinä ei oikein sovi euroviisuihin, vaikka omaan korvaani se kuulostaakin ihan hyvältä. Siis ymmärrän miksi Suomi ei finaaliin päässyt. Heidän musiikkityylinsä ei vain ollut sopiva kyseiseen kilpailuun. En siis usko heidän kehitysvammaisuudellaan ollut osuutta heidän putoamiseen semifinaalivaiheessa. Mielestäni on kuitenkin hyvä, että Suomi uskalsi lähettää erilaiset edustajat viisuihin ja kiitosta sekä ylistystä tuli yhdysvaltoja myöten. Bändinä PKN on mielestäni ihan hyvä ja hattua nostan pojille, he ovat voittajia jo siinä, että lähtivät edustamaan Suomea ennakkoluuloista huolimatta. 




Mun täytyy pikkuhiljaa valmistautua Iran tuloon ja kauppaan lähtöön, että keretään hyvissä ajoin tunnelmoimaan euroviisuja ja vaihtamaan muutenkin kuulumisia. Oon täällä aivan into pinkeenä oottelemassa jo, että millon ne alkaa.. Ihan ku pikkulapsi karkkikaupassa :--D 



Tässä postauksessa esiintyvät biisit, ovat vain muutamia esimerkkejä suosikeistani..
Löytyykö sieltä euroviisufaneja? 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi19.49

    Me aateltiin kans pitää euroviisu kisakatsomo isolla porukalla. Se on niin parasta katsoa euroviisuja ja kommentoida biisejä kavereiden kesken.. Sun suosikit ovat aikalailla samoja kuin mun, olen myös samaa mieltä siitä, että tänä vuonna on tosi monia hyviä esiintyjiä ja tasavertaiset kisat,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaapa kivalta! :) No, onpahan ainakin jännitystä loppuun saakka, kun on niin tasavertaiset esiintyjätkin :)

      Poista
  2. Anonyymi19.55

    Mie oon ihan samaa mieltä tuosta Suomen tippumisesta jo semifinaalivaiheessa. Ei suomella ois ollut mielestäni parempaakaan ehdokasta kisoihin lähetettäväksi ja tämä oli miun mielestä hyvä kannanotto euroopalle suomelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla, vaikka mielipiteitähän nämä vain ovat :)

      Poista
  3. Jeejee, täällä kans yks niin innokas euroviisufani! ;-) Mä aina oikeesti ku euroviisut on ohi, nii innolla alan oottamaan jo seuraavan vuoden viisuja, haha. :-D Ja todellakin on tosi samanväkisiä esiintyjiä, ei osaa siis yhtään aavistaa, ette kuka voittaa tänä vuonna.. Saapahan ainakin jännittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha sama täällä!:) todellaki saa jännittää!

      Poista