maanantai 1. kesäkuuta 2015

Muutto hälinää!

Moikka kaikille ja terveiset täältä muuton keskeltä!
Saatiin eilen kannettua sänky, telkkari, kahvinkeitin ja vaatteet tähän väliaikaiseen asuntoon ja loput sitten siihen, mihin muutetaan parin kolmen viikon kuluttua. Toisin sanoen nämä tulevat viikot on elämistä jatkuvan muuton keskellä, tavarat missä sattuu. Toivottavasti nää viikot menis ees nopeasti!

Muuttopäivää edeltävänä päivänä vielä pelleilytti :D 

Nämä seuraavat viikot syödään kertakäyttöastioista, joka aamu haetaan posti eri asunnosta ja syödään paljon noutoruokaa ja helppoja ruokia joita voi tehdä kotona. Täällä pitääkin elää siivosti, sillä tänne en halua loppusiivousta tehdä :D argh... On tämä muuttaminen rankkaa!

Muuton alussa vielä oli hauskaa :D

Onneksi itse voin paeta tätä sekasortoa aina välillä vanhempieni luo Temmekselle, koska työni kaupassa siellä alkaa huomenna. Mulla alkoi myös tänään kesäopinnot ja lisäksi on vielä ne avustustyöt.  Näillä näkymin ei siis hirveästi vapaata ole koko kesänä. Mutta ainakaan rahasta ei ole pulaa.. toivottavasti. 

Muuttoevästä..
Parasta koko muuttamisessa oli tuo syönti osuus ;D ja se, ettei mun  tartte enään ikinä tapella meidän entisen kämpän pintojen kanssa, kun siivoan.. Nyt alankin perehtymään hieman koulujuttuihin ja panikoimaan huomista työpäivää! Olihan tämä melkonen valitusvirsi, joten kiitokset niille, jotka jakso lukea loppuun asti! :) 

~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. Oi naamnam pitsaa. ;p Siis joo muuttaminen on kyllä oikeesti rankkaa.. Itsekään en sitä mielellään tee, mutta toisaalta jossain määrin se on iha kivaakin. :D Ainiin, te muutatte vielä siihen väliaikaiseen auntoon kunnes pääsette sinne "oikeaan" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo varmasti nytki ois kivempaa jos päästäs heti siihe toiseen :D mutta parasta on kyllä ko pääsee sisustaan ja laittaan sitä asuntoa :)

      Poista