torstai 21. toukokuuta 2015

Kuulumisia!

Tänään oli pitkästä aikaa ihan loistava ilma, aurinko paistoi ja mittarikin näytti reippaasti yli kymmentä plus astetta. Mutta sitten itse asiaan, mulla on _taas_ monta rautaa tulessa. Vaikka mun ei pitänyt, niin hankkiuduin kauppaan kesätöihin ja sen lisäksi teen avustajan töitä ja opiskelen. Saas nähdä miten aika ja jaksaminen riittää kaiken tuon kanssa..


Toinen suuri uutinen mikä mulla on jääänyt blogissa mainitsematta sen epävarmuuden vuoksi on, että me muutamme Tonin kanssa hieman isompaan asuntoon. Tämä nykyinen on alkanut tuntumaan niin pieneltä ja vuokra sen verran korkealta, että päätimme etsiä toisen asunnon. Tulevassa asunnossamme onkin 20 neliötä enemmän ja se on montakymppiä halvempikin, tämä siitä syystä, että se on kauempana keskustasta. 


Tietenkään muuttaminenkaan ei voinut sujua niinkuin strömsössä, vaan tänään ilmeni mutkia matkaan. Kosteusvaurioita uuden kämppämme pesuhuoneessa. Muutto siirtyy 2-4 viikolla ja siksi aikaa pääsemme/joudumme asumaan eräässä kolmiossa viereisessä talossa. Stressiäkin siis vähän pukkaa..  Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu ja  kaikki loksahda paikoilleen. 


Stressistä puheen ollen, mun täytyy nyt jatkaa filosofian kirjoittamista, että saan sen ennen kesäkuuta valmiiksi :D

~Iida-Maria

4 kommenttia:

  1. Tänään oli kyllä ihan mahtava ilma! Voit vaan arvata kuinka mua ärsytti töissä kattoa ikkunasta sitä auringonpaistetta. :D Ois vaan haluttanu kokoajan lenkille. Kuinka monta neliötä teiän uuessa asunnossa tulee olemaan? Nii ja mistäspäin hommasitte asunnon? :) Voi että, inhottavaa jos ei pääse heti muuttamaan tuommosten kosteusvaurioiden takia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti ärsytti, pitkästä aikaa oli nuin hyvä keli :D Kaijonharjusta hommattiin, siinä on noin 60 neliötä ja tosi hyvät pyrätiet keskustaanki :) Jep, vaa parempi että se huomattiin nyt, eikä sitte meidän muuton jälkeen :D

      Poista
  2. Noniiin, semmosessa asunnossa jo mahtuu olemaan. :D Meillä on tässä 53 neliöö. Jep, ihan totta että huomattiin sitten nyt eikä sitte ku oisitte jo muuttanu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep :D eipähän mee ainakaan meijän laskuun nytten :)

      Poista