torstai 7. toukokuuta 2015

LOMA!

Vaikka puut ovat paljaita, lunta näkyy siellä täällä, ulkona on vaan kymmenisen astetta lämmintä ja kesä on vasta tuloillaan, niin mulla alkoi tänään kesäloma koulun osalta!  Ei enään kemiin ajelua ennen elokuun loppua, huippua! :) Oon niin onnellinen, vielä muutama essee ja voi nauttia lomasta.. kesäkuun alkuun asti, silloin alkaakin kesä opinnot. 


Me käytiin Julian kanssa koulun jälkeen vähän tuhlailemassa IKEA:ssa, en kuitenkaan voi esitellä sieltä ostamiani tavaroita vielä, koska aijon avata ja koota ne vasta ensikuun vaihteessa :D Syystä lisää myöhemmin.. Käytiin myös karkkikaupassa mutka ennenkuin lähdettiin kohti Oulua. 


Kotiin tulon jälkeen olenkin vain löhönnyt sohvalla ja odotellut Suomen pelin alkua. Nyt pitääkin alkaa väsäämään peli eväitä, jotta jaksaa katsoa pelin kokonaan ;) Mikä ihana aloitus lomalle!

~Iida-Maria



2 kommenttia:

  1. Meilläki ois tarkotus mennä ikeaan tässä kuussa, saa nähä vaan miten käy :D Tarkotus tosiaa oli mennä huhtikuussa, mutta eipä sitte tullukaa lähettyä, vaikkei ny hirveemmin pitkä matka ookkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, vaikkei tuo matka uli pitkä ookkaan nii kyllä se vie aikaa ja rahaa :D ja väsyttää varmasti ajaa n. 300km suoraa tietä :D

      Poista