perjantai 1. toukokuuta 2015

Hyvää vappua!

Tänä vuonna mun vappuun kuuluI ihania ystäviä, opiskelija juttuja, kotona völläämistä, paljon naurua ja uusia tuttavuuksia! Eilen käytiin kaupungilla (tottakai) haalarit päällä ja lakki päässä. Kaupungilla oli paljon porukkaa ja sain paljon uusia tuttavuuksia sekä samallla myös monia ihania ystäviä tuli nähtyä. Tässä vapussa ehkäpä parasta tähän mennessä on ollut juuri ihanat ystävät, joiden kanssa on aina hauskaa! 


Tänään kävin Sallan kanssa kaupungilla katsomassa vappumeininkejä. Porukkaa oli paljon enemmän kuin torstaina ja muutenkin enemmän vapputunnelmaa. Joka puolella oli vappupalloja ja valkolakkeja. Torstai taas oli enemmän opiskelijoiden juhlaa, mutta mukavaa oli silloinkin. Kaikin puolin molemmat päivät olivat huippuja. Tänään tosin satoi vettä hieman, mikä lannisti tunnelmaa vähän.





Nämä kaikki kuvat ovat sattumoisin torstailta, sillä tuolla vesisateessa kuvailu ei hirveästi huvittanut. Nyt alkaakin jääkiekon MM-kisat Suomen osalta, joten täytyy käpertyä sohvan nurkkaan katsomaan peliä. Toivottavasti teilläkin oli mukava vappu :---)

~Iida-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti