tiistai 27. lokakuuta 2015

Napapiirin sankarit 2!

Kävimme viime viikon tiistaina Tonin kanssa leffassa katsomassa Napapiirin sankarit 2 elokuvan.  Mielestäni se oli hyvä, siinä on just sellasta huumoria, mistä minä pidän. Ensimmäinen oli ehkä hieman parempi, mutta kakkonen loistavaa jatkoa. Lisäksi pidän nuissa leffoissa siitä, että juoni ei ole ennalta arvattava, kuten monissa muissa leffoissa. Myös näyttelijät suoriutuivat elokuvassa hyvin. Ihana piristys synkkään syksyyn! :) 

Jos ette ole tietoisia vielä, niin tiistaisin pääsee finnkinolla kotimaisiin leffoihin kaksi yhden hinnalla, kun näyttää veikkaukorttia. Minulle tämä tuli aivan yllätyksenä, mutta mukavaltahan se tuntui, kun kassalla tajusi pääsevänsä yli 10 euroa halvemmalla! 

Ennen leffaa kävimme hörppimässä Coffee Housessa kahvit ja hieman kiertelimme kauppoja sekä käytiin totta kait makuunissa :D. Eipäs siis pitänyt taaskaan se: ''en osta karkkia leffaan'' lupaus ... Ehkä ensikerralla sitten ;) Nyt mää jatkan Harry Potterin katsomista, glögin hörppimistä sekä kynttilöiden valosta nauttimisesta peiton alla <3





Oletteko te nähneet kyseisen elokuvan jo? 

~Iida-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti