keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

VIP- ilta Glitterissä!

 Eilen järjestettiin Kempeleen Glitterissä VIP shoppailuilta oululaisille bloggaajille. Itse en ollut koskaan ennen ollut minkäänlaisissa blogitapaamisissa, joten odotin tuota kyllä innolla. Ilta olikin aivan loistava, aluksi melle tarjottiin alkumaljat, jonka jälkeen saatiin shoppailla jakokeilla tuotteita myös itsellemme. Kokoajan sai kysyä apua ja neuvoja sekä mahdollisuus oli myös saada itselleen kampaus. Illan aikana meille oli myös tarjous kaikki tuotteet -25% ja kaikki aletuotteet sekä korvakorut oli ota 3 maksa 2.  

Olin jo kauan miettinyt, että osaisinkohan käyttää erilaisia koristepantoja ja kerran mahdollisuus annettiin niin pakkohan se oli testata, sain vielä kivan kampauksen ja paljon muita ohjeita miten pantaa voi käyttää :) Kuvissa näkyvä panta onkin yksi ostos, joka tuosta illasta lähti mukaani. Lisäksi ostin temperary tattoo- paketin ja korvakorut :) 





Itselläni jäi kamera kotiin, koska vasta lähtiissä huomasin akun vilkuttavan jo punaista :/ Just minun tuuria unohtaa ladata kameran akku.. :D  Siispä nämä kuvat ovat Mariannen ottamia!
:)

~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. Kiva, että tykkäsit! Oli hauska tavata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin oli :) Toivottavasti nähdään uudestaankin! :)

      Poista