sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Answers!

~Mikä on sun lempi bändi?
- Mulla ei oikeastaan ole yhtään lempibändiä, vaan kuuntelen musiikkia paljolti fiiliksen mukaan. Jos nyt täytyy mainita joitain, niin The used, kotiteollisuus ja apulanta ovat olleet osana elämää aika kauan! 



Miksi aloitit bloggaamisen?
-Tykkään paljon kirjoittaa ja ottaa kuvia, lisäksi ajattelin bloggaamisen olevan oiva tapa yhdistää valokuvaus ja kirjoittaminen. Luen myös paljon blogeja ja pidän muodista ja vaatteista sekä urheilusta ja ne oli hyvä yhdistää tähän harrastukseen.

Mitkä on sun kolme lemppari blogia?
 Just my imagination , Jannin tyyli on sellainen jota ihailen ja lisäksi pidän hänen tavastaan kirjoittaa paljon! 
kaksi yhden hinnalla, tykkään lukea reeniin ja matkusteluun liittyviä postauksia ja niitä löytyy paljon Jennan ja Riikan blogista. 
jo's secret,  Pidän Johannan tavasta kirjoittaa ja hänen raikkaasta blogistaan. Kuvat ja tekstit tuovat aina hyvän mielen. 



Mikä on sun lempi väri? 
kaikki vaaleat ja pastellin sävyiset.

Ootko koskaan käynyt ulkomailla? 
Kyllä, vaikka reissut ovatkin olleet rakkaissa naapurimaissamme. 

Missä maissa olet matkustellut?
Ruotsi, Norja, Viro ja Venäjä on tullut koluttua läpi :)

Miksi halusit alkaa opiskelemaan sosionomiksi?
Koska pidän työskentelemisestä ihmisten kanssa ja monipuolisesta ammatista. Halusin Lastentarhanopettajan kelpoisuuden, mutta kuitenkin samalla myös vammaistyö ja kuntoutus kiinnostaa, sosionomin opinnoissa oli mahdollisuus hyvin molempiin ja saada perustietoa myös monesta muusta haarasta kuten aikuissosiaalityöstä ja maahanmmuuttajien kanssa tehtävästä työstä.

Minkätyyppisiä leffoja tykkäät katsella?
Romanttisia ja kaikkea toimintaa. Oikeastaan melkein kaikki menee, mutta kauhu eikä sotaelokuvat ole minun juttuni.

Missä tahtoisit bloggauksen osalta kehittyä?
Tahtoisin parantaa postaustahtiani, se on vähän turhan harva mieleeni. Sen kanssa tasapainottelu ei ole kuitenkaan helppoa, kun tekee sataa asiaa yhtä aikaa.

Onko sulla mitään tavotetta blogille?
Oikeastaan vain kirjoittaa mahdollisimman hyvin ja pitää sellaisen hyvän mielen kirjoittelun ja kuvien ottamisen. 


Voisitko kertoa viidestä parhaasta kaveristasi?

Sallan kanssa tutustuttiin lukiossa, kun ensimmäisenä päivänä Salla tuli istuun minun viereeni. Siitä lähtien ollaankin oltu hyviä ystäviä ja Sallasta onkin tullu paras kaverini näiden vuosien myötä. Vaikka tällähetkellä asutaan eri paikkakunnilla, niin pyritään näkemään aina kun vapaat osuvat hyvin yhteen :)

Yhdistän nyt kolme henkilöä tähän yhteen, koska ne on mulle yhtä rakkaita ja kaikille tulis melkein sama teksti.  Elikkä Antti, Tapio ja  Toni. Olen tuntenut kaikki nuo ihan pienestä asti ja ne on mulle kuin veljiä. Niissä on se hyvä puoli, että ihan sama kuin kauaa viime näkemisestä on, tuntuu kuin oltaisi nähty ihan vasta. yksinkertaisuudessaan parhaita :D 

Iran kanssa tutustuttiin, kun koulu alkoi Kemissä ja Ira on juuri sellainen henkilö, jonka kanssa ajatukset vain osuivat yhteen heti.  Ira on vähän höpsö mutta silti ehdottomasti viiden parhaan kaverin joukossa! <3

Miten tapasitte poikaystäväsi kanssa?
Oikeastaan oltiin nähty muutaman kerran yhteisten kaverien kautta, mutta sitten kerran tavattiin ihan kahdestaan sattumalta ja meillä klikkasi. Oikeastaan aika heti ekojen ''treffien'' jälkeen alettiin seurustelemaan. 


Missä näet itsesi viiden ja kymmenen vuoden päästä?
Viiden vuoden päästä olen valmistunut sosionmiksi, ehkä aloittanut jatkokouluttautumaan. Minulla on hyvä työpaikka ja asunto oulussa. 

Kymmenen vuoden päästä olen naimisissa ja meillä on oma talo. Luultavasti silloin minulla on jo omia lapsia ja ehkä joku lemmikki. 

Ketä ihailet?
Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat olla aidosti omia itsejään, välittämättä muista. Lisäksi itsevarmat ihmiset ovat ihailunkuhteitani. Oikeastaan en ihaile ketään julkkista vaan suurin ihailun kohteeni on Äitini. <3

Kauan sulla on koulua jäljellä?
vielä 1,5 vuotta 


Onko sinulla lemmikkejä?
Ei, mutta vanhemmillani on koira :) En tällähetkellä halua itselleni lemmikkiä, sillä en kestäisi sitä, miten se kärsisi olla yksin yhdeksän tuntia päivässä. Ehkä sitten kun koulu on ohi :)

Mikä on sun omasta mielestä sun ärsyttävin tapa?
Varmaan osalta uteliaisuus. Ärsyttää välillä itseänikin, kun ei vain osaa antaa asioiden olla vaan haluaa tietää kaiken :D

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?


teltan, vaatteita  ja taskulampun. 


~Iida-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti