tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kahvittelua ja sohvapöydän metsästystä!

 Tän päivän ohjelmaan kuului hierojalla käynti, Essin treffaaminen kahvilla seka extempore sohvapöydän metsästysreissu joka vihdoin tuotti jopa tulosta. Lähdin aamulla tosiaan hierojalle melkein suoraan sängystä ja siellä vierähti ihan päivään saakka, siitä sitten suuntasin kotiin tekemään ruokaa. Neljäksi oltiin sovittu treffit Essin kanssa Coffee Houseen, joten melkein heti ruuan jälkeen täytyi suunnata takaisin kohti keskustaa. Oli ihan huippua nähää Essiä pitkästä aikaa ja vaitaa kuulumisia kunnolla, helposti se pari tuntia kahvilla vierähtikin :)

Kahvittelun jälkeen päätimme Tonin kanssa suunnata sohvapöytä ostoksille jo miljoonannen kerran ja onneksi vihdoin ja viimein löytyi täydellinen sohvapöytä tähän meidän uuteen kämppään. Olkkari alkaakin olla tältä erää valmis, vielä muutama taulu hommata keittiöön ja lipasto makkariin niin sitten olisi koko kämppä, ainakin vähäksi aikaa, valmis :) Sehän tietää siis kämpän esittely postauksiakin! 









Takki: Vero moda/Huivi: Gina tricot/ Ruutupaita: kirppari/ Farkut: H&M/
Kengät: Converse

~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi mahtavaa nähä pitkästä aikaa! :--) Oii, oottelen innolla asuntoppostauksia siitä teiän uuesta kämpästä. Ompa kiva että sitte löysitte sen sohvapöydän sinne, joskus jonkun huonekalun löytäminen vaan voikin olla niin vaikeaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, niin on :) Voi että tuota metsästettiinkin, onneksi löyty hyvästä alesta niin ei hintakaan kirpassu :D Pitääpä tässä lähiaikoina värkätä ainakin postaus olkkarista, koska se on valmis :)

      Poista