lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannus kaupungissa!

 Tämä oli mun toinen juhannus kaupungissa, eikä se tälläkään kertaa ollut hassumpi. Siihen kuului hyvää ruokaa, hyvää seuraa, mahtava sää ja muutto. Oikeastaan tuo muutto oli pää syy siihen, miksi jäimme Tonin kanssa viettämään juhannusta kaupunkiin, se ja tietysti mun avustus työt, joita on taas huomenna. Aatto meillä meni oikeastaan tavaroita purkaessa ja siivotessa, illalla pyörähdettiin nallikarissa ja mentiin aikaisin nukkumaan. 


Ihanaa kun vihdoin tuli lämpimät ilmat. Tuntuu, että koko alkukesän on vain satanut ja ollut kylmää, vaikka ollaan kuitenkin jo keskikesässä. Toisaalta kun muistelee aikaisempia juhannksia, niin mulla tulee mieleen vaain kylmät ilmat ja vesisade, joten kaippa tämä on ihan normaalia suomen kesässä :D  Toivottavasti ilmat alkaisi tästä lämpenemään ja pääsisi vihdoin kunnolla käyttämään kesävaatteitakin! 





Juhannus päivänä maattiin aamulla pitkään sängyssä, syötiin aamupala parvekkeella, tottakait purettiin hieman muutto kamppeita ja lähdettiin Nallikariin ottamaan aurinkoa ja nauttimaan ihanasta ilmasta. Elohopea kohosi Oulussakin kahteenkymmeneen asteeseen ja oli ihanaa laittaa jotain kevyempää päälle. Oltiinkin siellä ihan iltaan asti ja loppu ilta meneekin rennosti telkkarin ääressä. Kaikin puolin täydellinen juhannus <3



'




Miten te juhlitte juhannusta? 

 ~Iida-Maria




2 kommenttia:

  1. Anonyymi22.09

    minun juhannukseni kului mökillä perheen seurassa! Oikeastaan se on jo joka vuotinen perinne meillä, enkä osaisi kuvitella juhannusta muualla kuin mökillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaapa kivalta :) Joo uskon, varsinkin jos on jo perinteeksi muodostunut mennä mökille, voi olla hankalaa kuvitella juhannusta kaupungissa.

      Poista