perjantai 18. syyskuuta 2015

Mick's:n VIP- ilta!

Eilen oli Micks: n VIP- ilta kaikille kanta-asiakkaille ja meille bloggaajille pidettiin ennakkotunti ennen muiden vieraiden saapumista. Ennakkotunnin aikana saimme rauhassa kuvailla ruokaa ilman, että kukaan kerkesi koskea siihen ensin, lisäksi saimme priiffin tämän syksyn kuumimmista trendeistä ja aikaa shoppailla hieman ennen muiden vieraiden saapumista. 



Itse olin jättänyt tarkoituksella syömättä ennen tapahtumaa, sillä tiesin Amarillon tarjoavan meille ruuat siellä. Ruoka oli kyllä todella hyvää ja ihastuin varsinkin miniburgereihin, joissa oli pulled pork:ia eli nyhtö possua välissä. Myös salaatti oli ihanan raikasta, pidin kyllä tarjoiluista kaikin puolin todella paljon. 


Kun kaikki olimme saaneet ruokaa lautasille siirryimme yläkertaan kuuntelemaan mitä kaikkea on tämän syksyn trendeissä. Itselleni mieluisimmat olivat eri kuvioiset ja väriset ponchot, liivimekot, ja turkisiivit sekä -takit. Näitä tuotteita tulette varmasti näkemään myös minun päälläni syksyn aikana. Itseasiassa kotoutinkin yhden ponchon jo samana iltana, voin kyllä taata, että se tulee kovaan käyttöön! 



Varsinaisessa VIP-illassa oli järjestetty myös muotinäytös kaikille vieraille ja tottapuhuen haluaisin kovasti itselleni myös alla olevan kuvan mustat housut ja valkomustan pitkän liivin. Vielä eilen en niitä raskinut kotiuttaa mutta varmasti käyn ne tilaamassa Mick`s:n nettikaupasta nyt myöhemmin. 


Meille oli kokoillan ajan kaikki tuotteet -20% ja tarjous on voimassa myös nettikaupassa syyskuun loppuun asti. Juurikin tästä syystä voin käydä ne nyt netistä tilaamaan samalla alennuksella, kun olen miettinyt asiaa. Mick's haluaa tajota tämän mahdollisuuden myös teille lukijoille, joten koodilla syysblogi20 te kaikki saatte kyseisen 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista syyskuun loppuun asti. Kannattaa myös muistaa, että tilatessanne tuotteet liikkeestä noudettavaksi, saatte ilmaisen toimituksen :)

~Iida-Maria

2 kommenttia: