maanantai 10. elokuuta 2015

Road trippi Poriin!

Suuntasimme siis Tonin, Sofian ja Anniinan kanssa perjantaina autolla kohti Poria. Lauantaina oli tiedossa väriestejuoksu, mutta muuten meillä ei ollut viikonloppu suunnitelmia. Minä ja Toni menimme ystäväpariskunnallemme yötä ja sofia ja anniina hotelliin. Perjantai ilta meillä meni kuulumisia vaihdellen ja skumppaa siemaillen. 



¨

Lauantaina oli siis väriestejuoksu ja illalla vielä kiertelimme Tonin kanssa kaupungilla hieman kuvaillenkin. Lisäksi ystäväpariskuntamme sai koiran pennun juuri lauantaina, joten sitä hoidellessa meni loppu ilta hyvinkin nopeasti :D


Sunnuntaina pyörähdimme Yyterissä ja sen jälkeen suuntasimme kohti kotia. Mutkilta ei vältytty, sillä ensin poikkesimme ostamassa Jalasjärven Juustoportista ihania käsintehtyjä suklaita ja sen jälkeen vielä Tuurin kyläkaupassa. Kotona olimme vasta yhdentoista jälkeen illalla ja väsy vei kyllä heti voiton meistä kaikista.

Nuo juustoportin suklaat on kyllä myn ehottomia lemppareita ja tehty siis käsityönä Iittalassa. Suosittelen hakemaan jos olette ohi ajamassa. Kilo hinta oli 39,90€, mutta koska itse saa päättää palasten koon ja maut, niin ei ne kovin kalliiksi tule. Nuo minun ostokseni maksoivat viisi euroa. 

Onko teistä joku maistanut kyseisiä suklaita? :P

Vasemmalta oikealle: Valkosuklaa minttu, Valkosuklaa mustikka, Maitosuklaa chili, Valkosuklaa salmiakki ja Marmorisuklaa banaani


Tuurista minulle tarttui mukaan, uusi lehtikori, mehukannu, tuollainen astia tuikuille sekä heräteostoksena tuo yli-ihana posliinirasia, johon rakastuin heti. Halpa reissu oli tuokin, nuo maksoivat yhteensä vain 25€ :)

~Iida-Maria

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa olleen kiva viikonloppu. :) tuo suklaa näyttää niin hyvältä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä uks kesän parhaimmista viikonlopuista :) Sitä se olikin, harmi vaan ku jalasjärvi on nuin kaukana :D

      Poista
  2. Anonyymi11.35

    Kivoja kuvia ja muutenkin kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista