maanantai 17. elokuuta 2015

Color obstacle rush!

Käytiin sis viikko sitten lauantaina juoksemassa väriestejuoksu Porin kirjurinluodossa. Yritin odotella väriestejuoksun omien kuvaajien ottamia kuvia tätä postausta varten, sillä radalle ei voinut kameraa viedä ja itse jätin puhelimenkin suosiolla autoon odottamaan. En kuitenkaan jaksa enään odottaa niitä kuvia, sillä osa niistä on julkaisematta vielä. Ylin kuva on väriestejuoksun radalta ja kaksi muuta on pikkusiskoni puhelimella otettuja juoksun jälkeisiä kuvia. 


Kuvan oikeudet omistaa väriestejuoksu 

Väriesstejuoksussa on  matkan varrella kymmenen erilaista estettä, joista osassa sai väriä päällensä ihan kunnollakin. Pituutta radalla oli viisi kilometriä, mutta juosten mennessä rata oli suhteellisen rankka kaikkine esteineen ja tuntui paljon pidemmältä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään kilpailu, vaan radan pystyi menemään myös kävellen tai vaikka tanssien! Pääasiana oli hauskanpito :) Väriestejuoksu on sopiva kaiken ikäisille ja kokoisille hauskanpitoon ja esteetkin pystyi halutessaan kiertää. Suosittelen kyllä ihan kaikille, kannattaa käydä testaamassa :)




~Iida-Maria

2 kommenttia:

  1. Vitsit ku ois kiva joskus itekkin käyä tollasessa väriestejuoksussa! :D Milloin nuita on ja missä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huippua :) niitä järjestetään aina kevään ja kesän sekä alkusyksyn aikaan ympäri suomea :) oulussa se sattuu vaan aina qstockin kans päällekäin joten itse päädyin siksi valitsemaan porin:) väriestejuoksu.com sivustolta löytyy tarkempia tietoja :)

      Poista