lauantai 2. toukokuuta 2015

Avokadopastaa!

Tehtiin Iran kanssa tiistaina avokadopastaa, siitä tuli niin huippua, että pakko tulla jakaan ohje tänne blogin puolellekin. Tää on mutenki yks mun tän hetken suosikki ruuista, nopeaa ja helppoa! :)

raaka-aineet:
n.300g spagettia
1prk cocos&lime ruokakermaa
80g parmesaania

Avokadoseos:
1/2 Punaista chiliä
2 valkosipulin kynttä
1 ruukku basilikaa hieonnettuna
2 avokadoa
suolaa
pippuria
oliiviöljyä

1. Keitä n. 300g spagettia

2. hienonna basilika, chili ja valkosipulinkynnet


3. Muussaa avokadot, lisää joukkoon chili, valkosipuli, basilika, parmesaani, 
suola, pippuri sekä oliiviöljy 


4. Lisää spagetin joukkoon ruoka kerma ja kiehauta nopeasti. Lopuksi sekoita spagettiin ja ruokakermaan avokadoseos ja sekoita. 



5. Valmiin annoksen pinnalle voi ripotell parmesaania


Tämä resepti on otettu valio.fi sivustolta ja hieman muunneltu. Vähensin itse parmesaanin määrää ja lisäsin muutamia mausteita :) Niin kevytta, helppoa ja hyvää, suosittelen!

~Iida-Maria


2 kommenttia:

  1. Mä en oo koskaa uskaltanu maistaa avokadopastaa. :-D Oon pelänny aina etten kuitenkaa tykkää siitä... Mut ainaki ohje vaikuttaa helpolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla oli ensin sama ongelma, mutta onneksi yllätyin sen mausta positiivisesti :D jep, tuon tekemiseen ei kyllä hirveästi vaivaa tarvinnut nähdä :D

      Poista